Filter

close
Het bedrijf Meguiars is een Amerikaans familiebedrijf dat momenteel wordt gerund door Barry Meguiar en produceert meer dan 300 verschillen cleaners, polijstmiddelen, waxen, conditioners, en beschermers. 
Bezig met laden...
  • check Binnen 24uur verzonden.
  • check Betrouwbare klantenservice
  • check Online veilig & snel betalen

Wat in 1901 begon als een eenvoudig meubelpolijstlaboratorium en -fabriek in de garage van oprichter Frank Meguiar Jr. is nu begonnen aan zijn vierde generatie van Meguiar famillieleden. Meguiars belooft dat alle producten absoluut hoogwaardig en van topkwaliteit zijn. Meguiars is ontzettend geliefd bij autoliefhebbers en het bedrijf behoort nu tot de internationale marktleiders in dit segment.

Voor de échte liefhebbers! Tijdens het 50e lustrum van het vorig jaar gehouden prestigieuze Pebble Beach Concours d’Elegance, de meest bekende autoshow ter wereld, gebruikten 21 van de 25 Best of Class winnaars Meguiars producten om hun perfecte afwerking te bereiken.

Fabricage Terwijl Meguiars hoofdkantoor in Irvine (Californie) staat, produceert zij haar producten in haar 23,000 m2 state of the art fabriek in Nashville (Tennessee). Alle productie vindt plaats onder het inspecterende oog van voorzitter Mike Meguiar, en zijn broer Frank – de zonen van tweede generatie Kenneth Meguiar.

Carclean.nl en Meguiar's Carclean.nl is een van de weinige Ultimate Dealers in Nederland. Deze bijzondere status mogen wij als een compliment beschouwen!| Meer

Wij gebruiken cookies om het gebruikers gemak van onze webwinkel te optimaliseren.